Gratis workshop voor Organisaties

09-02-2015

Verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties lopen regelmatig tegen de grenzen van de eigen organisatie aan. Plannen genoeg, maar het ontbreekt aan faciliteiten, kennis of vrijwilligers. Hulp van het Valkenswaardse bedrijfsleven kan daarbij soms uitkomst bieden. Maar hoe dat aan te pakken?

Uit ervaring weten wij dat veel organisaties zich onvoldoende bewust zijn van hun maatschappelijke meerwaarde. En laat die meerwaarde nu van groot belang zijn om ondernemers te kunnen overtuigen om juist ùw organisatie te steunen. Ook een onderdanige/afhankelijke opstelling doet uw onderhandelingspositie vaak geen goed. Weten wat u te bieden heeft en wat ondernemers beweegt tot maatschappelijk betrokken ondernemen kan uw sleutel tot succes zijn!.

Wilt u voortaan goed voorbereid en vol vertrouwen met bedrijven het gesprek aangaan? Meldt uw organisatie dan aan voor de gratis workshop ‘Sta in je kracht’. Een praktische workshop waarin we u kennis laten maken met een andere manier van denken, met veel voorbeelden uit de praktijk en ruimte voor uw vragen.

 

U leert:

·      wat uw organisatie aan bedrijven kan vragen én wat u te bieden heeft;

·      wat bedrijven kunnen bijdragen aan uw plannen/wensen en wáárom zij dat doen;

 

Deze workshop is ook uitermate geschikt om u voor te bereiden op een evenement als de Valkenswaardse Beursvloer op 26 maart a.s.


Datum en locatie
Donderdag 26 februari 2015
Locatie: Ontmoetingscentrum De Belleman, Bruninckxdal 2 te Dommelen.

Programma
18.30 uur  Ontvangst
19.00 uur  1e deel workshop
20.30 uur  Pauze
20.45 uur  2e deel workshop
22.00 uur  Einde


Per organisatie kunnen maximaal twee personen deelnemen. Vol is vol, dus meld u snel aan! Dit kan via een mail vóór 21 februari a.s. naar desireepeeters@paladijn-welzijn.nl  Voor vragen kunt u contact opnemen met Desiree Peeters, tel: 040-207 15 42040-207 15 42.
Gemeente Valkenswaard Rabobank Valkenhof