Magazine 2014 wordt verzonden.

23-01-2014

De werving voor de 3e Beursvloer op 20 maart 2014 is weer opgestart. Onze verwachtingen zijn hooggespannen! We hopen op meer deelnemers dan vorig jaar en een tsunami aan mooie matches. Gezien het succes van de 2e editie is de kans groot dat dat gaat lukken.

Om onze ambitie kracht bij te zetten hebben we wederom een Beursvloermagazine gemaakt. Zowel digitaal als in druk. Hiermee willen we iedereen nog beter informeren en vooral ook inspireren om mee te doen.

Het magazine wordt binnenkort naar meer dan 300 bedrijven en 200 verenigingen / instellingen in de gemeente Valkenswaard gezonden.

Naast algemene informatie laten we u de ervaringen van enkele deelnemers aan de Beursvloer 2013 zien. Daarnaast bieden wij u een overzicht van mogelijke activiteiten per categorie. Vink  de activiteiten aan waaraan uw organisatie behoefte heeft of die uw bedrijf te bieden heeft.

Check regelmatig deze website want daar vindt u de actuele lijst van vraag en aanbod voor de komende Beursvloer. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Klik hier om het magazine te bekijken. Veel leesplezier.

Geen brief en magazine ontvangen? Geen nood. Elk bedrijf of organisatie in Valkenswaard mag meedoen. Denk er wel aan je tijdig via deze website aan te melden!


Gemeente Valkenswaard Rabobank Valkenhof